Alexander Karlsson - Pappa, webbutvecklare och amatörfotograf

 

Blogg

Igår var det den årliga fotbollens dag här i Oskarshamn som arrangeras av IFK Oskarshamn. Ett jippo för både barn, ungdomar och vuxna. Jag var där för att kolla när IK Oskarshamn mötte bandylaget IF Stjärnan. Så här med facit i hand kunde jag gjort något roligare, men det var riktigt gutt i solen. Lite för skönt tror jag, solade nämligen in ett fint linne. Idag blir det åter gräsklippning för att senare åka ner mot Mönsterås för att umgås med bror som är på besök här hemma under några veckor.

Blommor
Tagen 5 juni 2010 – 200mm, 1/1600 sek, f5.6, ISO 1000

Det gick fort när väl värmen kom och oj vad allt växer och blommar. Kom i veckan fram till att jag nog väntade lite för länge med att klippa gräset på vår koloni. Jag kunde köra ca 15m innan det var dags att tömma uppsamlaren, vilket ledde till att det tog en bra stund att klippa alltsammans. Men såhär i efterhand blev resultat mycket bra.

Samtidigt som jag klippte gräset slog det mig att jag inte har lagt upp några bilder på kolonin, mer än på renoveringen av köket. Så jag lägger upp två bilder som jag tog i tisdags ute vid kolonin.

Jordgubbar på G 
Jordgubbslandet blommar för fullt, hoppas på många goa gubbar!

Koloni 
En hastig bild av vår trädgård, ni skymtar även stugan i bakgrunden.

Jag har även lagt upp lite nya bilder under bildsamlingen, kika gärna in där!