Alexander Karlsson - Pappa, webbutvecklare och amatörfotograf

 

Blogg

Livet just nu är bara underbart!
Och underbarare kommer det att bli om två veckor, då pappa Alexander kommer vara hemma med oss i åtta hela veckor! Som vi längtar!

Dagarna består mest av mat, sova och massa mys.
Vi har fått världens bästa lilla tjej, som gör att vårat “nya” liv flyter på på det bästa sätt man kan tänka sig.
Hon säger till när det är dags för mat med ett litet gny och ett gny efter maten betyder oftast att blöjan är full. Fixar man till dom två sakerna så är lilla damen nöjd och antingen somnar eller ligger snällt och kollar in vad som händer runt om.

I natt var det andra gången hon sov hela natten utan att vakna för mat. Istället väckte jag henne vid fem för mat, sen somnade vi om till halv nio. I vanliga fall brukar nätterna bestå av en måltid runt tre-tiden och sen vakna för frukost runt sex-tiden. Så våran tjej har förstått att på natten sover man. Vilket är helt underbart!

Idag tog vi oss en tripp till Kalmar och hämtade sittdelen till vagnen och gick igenom nästan hela Kalmar och inhandlade lite kläder till oss.
Vi köpte mat från Thaivagnen utanför Citygross (vilken jag starkt kan rekommendera för den som gillar thaimat) och åkte till slottsparken och käkade.
Lilla Ebba sov som en stock hela trippen med ett litet avbrott för mat och blöjbyte!

Med andra ord så lever vi i stort sett som vi gjorde innan, förutom att livet har nu fått en större betydelse tack vare Ebba!

Ebba kollar in omvärlden.
Ebba kollar in omvärlden.

Två små söta fossingarMys med moster Jesse.
Två små söta fossingar och mys med moster Jesse.

Ebba sov gott i vår säng i morse.
Ebba sov gott i vår säng i morse.