Alexander Karlsson - Pappa, webbutvecklare och amatörfotograf

 

Blogg

I lördags var det äntligen dags för att skapa en smörgåstårta, oj så gott det är. Det blev en fyllning innehållandes gurka, rödlök, skinka, äpple, creme fraiche och citronmajonäs. Jag fick dock lugna mig att förtära den till söndagen då den blir mycket godare när den har fått stå och dra en dag. Men attans så god den blev.

Vi testade även att göra hallonsorbet vilket blev grymt gott. Något porös i konsistensen men det lär vi oss till nästa gång, för en nästa gång blir det definitivt.

Jag fick ett ryck i natt och beställde en ny bräda och nya kullager, min är faktiskt ganska sliten. Hoppas på att få hem den till onsdag.

Idag är det måndag och Katrin jobbar, så det kommer inte bli många knop här hemma idag. Blir förmodligen en och annan film. Lägger även upp lite bilder från helgen.

Mersmak på brädåkning

11 april, 2009

Igår var det första gången på säkert 2½ – 3 år jag åkte skateboard. Det gick ganska vingligt till en början, men sen blev det både miniramp och lite smått och gått, men duktig kan jag inte påstå att jag är. Fick ordentlig mersmak och ska försöka åka så mycket som möjligt i sommar.

Igårkväll hade vi först besök utav Anki och det bjöds på grillat, fläskfilé och potatisgratäng. Lite senare kom Jessica och Mikael och kvällen avslutades med skönsång och lite trummande.

Idag blir det lite påskmiddag i Hammarglo hon mor och far, mycket gott. Verkar som det blir kanonväder idag också, så skönt.