Alexander Karlsson - Pappa, webbutvecklare och amatörfotograf

 

Blogg

Peter Forsberg lägger av

14 februari, 2011

Idag kom beskedet, som kanske skulle ha kommit för 4-5 år sedan – Peter Forsberg lägger skridskorna på hyllan, för gott? Var tvungen att kolla lite klipp på Youtube och hittade klippet nedan, vilken jäkla maskin!

Hittade i morse en film från när vi var ute på tredagars snorkeltur till Similan Islands utanför Thailands västra kust. Filmen är från Donald Duck Bay (Ö nummer 8). Svårt att uppskatta havssköldpaddan, men ca 1-1,5 meter i diameter. Det var en riktigt häftig upplevelse att få simma med dessa djur.

Kan starkt rekommendera en tur ut till Similan Islands. Vi åkte med Poseidon, ett svenskägt företag som har både hotell och dessa snorkelturer, och vi var väldigt nöjda. Kanonmat på båten och en mycket bra guide.

Läs mer om Similan Islands på Poseidons hemsida.

Liten men ack så livlig

2 februari, 2011

Som säkert de flesta antingen listat ut eller ha fått berättat för sig så väntar jag och Katrin en liten knodd. 21 maj är beräknat datum och vi (Katrin) har alltså gått mer än halva tiden nu. Lillen verkar vara väldigt livlig (vi har i och för sig inget att jämföra med, men en gissning i alla fall). Här kommer ett litet filmklipp där Katrin lyckats fånga några jabbar och sparkar.

 

Vi har under förra veckan hunnit tapetsera ett av våra rum i lägenheten och jag tänkte visa hur detta gick till och hur resultatet blev. Kika på filmen nedan och kommentera gärna vad ni tyckte om både filmen och resultatet av tapetseringen.