Alexander Karlsson - Pappa, webbutvecklare och amatörfotograf

 

Blogg

En händelserik vecka!

17 juni, 2011

Snart har den här veckan nått sitt slut och vi har haft något att göra varenda dag. Det är roligt när det händer lite.

I måndags var vi hos läkaren med Ebba för ytterligare en hörselkontroll, vilken hon klarade galant, fyra minuter tog besöket och nu är båda hennes öron godkända.

Efteråt gick vi in till köket och hälsade på mina jobbarkompisar en sväng.
Sen åkte vi vidare hem med ett litet stopp på Norra skolan för att hälsa på mina jobbarkompisar där.

På tisdagen var det dags för ett BVC-besök med vägning och mätning av lilltjejen. Nu väger hon 4570g och mäter 53cm. Hon växer med andra ord på väldigt bra! Efteråt åkte vi ut en sväng till morfar, som hade fullt upp med mosters bil. Men lite gos hanns med innan han skulle börja jobba.

Onsdagen kom och jag, Ebba, moster Jessica och mormor bestämde oss för att ta en tripp till Norrköping och hälsa på Ebbas gammelmorfar. Ebba sov sig igenom den två timmar långa bilresan innan vi var framme. Hos min morfar vart vi bjudna på mat nere i restaurangen där han bor. Sen vart det fika uppe i morfars lägenhet. Min moster Gugge kom också förbi en sväng och hälsade och hade med sig jättefina kläder till Ebba, tack!
Jesse fick agera fotograf när vi tog kort på oss fyra generationer.
Sen var det dags för ännu en två timmars bilresa hem, som även denna gång tjejen sov sig igenom.

Igår fick vi besök av bästa Charlotte och söta Lovisa. Tack för det jättefina scrapbookalbum vi fick, som snart ska fyllas med kort, och leksaken till Ebba!
Vi tog med oss fika och gick bort till lekparken här hemma en sväng.
Hade en jättemysig dag med mycket prat, som det brukar bli när vi två träffas.

Idag är det Fredag och Ebba och jag har hittills haft en riktig sovdag, vi vart väckta av pappa Alexander som kom hem på lunch vid tolvtiden, för jag hade lovat att stå med lunch färdig. Men så vart tyvärr inte fallet.
Efter Ebbas lunch tänkte jag passa på att bada lilltrollet och gick för att förbereda badet men när jag skulle hämta henne så hade hon somnat igen.
Men nu har hon fått sig sitt bad och kläder på sig, så nu är det bara min tur kvar att göras iordning.

Kvällen ska jag spendera hos Ann som har födelsedagsmys, så Alexander och Ebba får börja fredagsmyset utan mig, vilket jag vet kommer gå kanon! Så nu försöker jag hålla henne vaken så hon kan va lugn hos pappa ikväll, som hon tydligen höll uppe halva natten.

// Katrin

_DSC5847
En skrattande Ebba i sömnen.

_DSC5863
Lilla sötungen!

_DSC5882
Första kortet på hela familjen. (Som även var med i dagens tidning.)

_DSC5932
Jag, mamma, Ebba och hennes gammelmorfar.

Posta en kommentar

Posta en kommentar

Kommentarer

juni 17, 2011 15:29 Moster Jesse

Ser ut som hon sjunger på bilden efter hon skrattar i sömnen :)!
Hon kanske blir en sångerska i framtiden ;D

juni 17, 2011 16:31 Charlotte

Fina ni är:)