Alexander Karlsson - Pappa, webbutvecklare och amatörfotograf

 

Blogg

Då var det ännu ett nytt år och jag måste påstå att föregående år gick ruskigt fort. Året 2008 var ett väldigt händelserikt och utvecklande år för min del.

Det var året jag började på Mindbite och har snart varit där ett år. Vi var innan dess under en helg uppe i Mora för lite skidåkning.

Dagarna i slutet på mars spenderades på varmare breddgrader, jag pratar om det första besöket i Thailand där vi firade min kära mors 50-årsdag. En ny thailandresa är under planering.

Under en av två semesterveckor under sommaren spenderades på Gotland, på en tandemcyckel och i ett tält tillsammans med Katrin. Den regnrika veckan avslutades med några dagar i Visby där den omtalade medeltidsveckan var i full gång. Kan rekommenderas starkt att göra ett besök till Visby under denna vecka.

Den första september blev det datum då jag och Katrin äntligen flyttade till en större lägenhet på Munkgatan, en trea på 77kvm och självklart anordnades inflyttningsfest som vart väldigt lyckad. Bilder från detta partaj hittar ni här.
Straxt efter flytten bar det av till Forssjö, Katrineholm för det årliga kräftfisket med Katrins släkt på hennes fars sida. En mycket rolig tillställning med mängder av mat och mycket skratt.

Hösten har sedan varit lugn för att ladda för alla händelser runt jul och nyår. Julafton firades med min och Katrins familj hemma på Munkgatan och kvällen avslutades med Singstartävling med Abba-tema.

Nyåret firade vi i Mönsterås hos Andreas och Johanna Blomqvist där det blev en av mina favoriter, planka, till middag. Efter maten blev det både Buzz och Singstar, och där fastnade vi givetvis fram till tolvslaget. Efter tolvslaget blev det lite pannakotta till efterrätt och kvällen avslutades tre-tiden i Frigge och Malins tunna. En kanonkväll, med ett kanongäng!

Tack alla för året 2008, det har utan tvekan varit det bästa hittills och sälvklart ska året 2009 bli minst lika bra!

Posta en kommentar

Posta en kommentar