Alexander Karlsson - Pappa, webbutvecklare och amatörfotograf

 

Blogg

Det är just nu mycket prat och sändningar på TV från Almedalsveckan på Gotland, dock inget som engagerar mig något speciellt. Däremot kom jag att tänka på mina bilder jag har liggandes från när jag och Katrin var över för två somrar sedan.

Det enda vi hade med oss var kläder och lite mat. Tandemcykel, tält och stormkök hyrde vi på plats i Visby och vi började vår färd mot norra delen av Gotland. Vårat mål var lagunen nästan längst norr ut, men vi var tyvärr tvungna att vända då ett ordentligt åskoväder var på ingång. Jag kan inte påstå att vi hade något höjdarväder den veckan, men det var en väldigt rolig och lärorik vecka ändå!

Här kommer lite bilder från vistelsen för två år sedan.

By på Gotland
En by norr om Visby

Visby
Almedalen och Visby innerstad i bakgrunden

Visby hamn
Visby hamn från färjan

Fler bilder från gotland finns under bilder.

Posta en kommentar

Posta en kommentar