Alexander Karlsson - Pappa, webbutvecklare och amatörfotograf

 

Blogg

[flickr-gallery tags=”katrineholmsveckan” per_page=”8″ per_row=”2″ page=”1″ alignclass=”right”]

Tre dagar på den sista semesterveckan avverkades i Katrineholm hos Katrins släkt. Det var Katrineholmsveckan samma vecka, enda gången folk är ute i Katrineholm fick jag höra, undefär samma sak som Mönsterås och bluesfestivalen.

På tisdagen var det KK-joggen, där bland annat Emma, Daniel och Tomas sprang. Galet mycket folk och riktigt skönt väder.

På onsdagen åkte vi till Lager 157 i Hälleforsnäs utanför Flen, en outlet som har väldigt mycket kläder men främst jeans. Där spenderades det ett par tusenlappar, välbehövligt. Senare åkte vi till Katrins farmor där vi som vanligt fick mängder med mat, innan vi åkte in för att se MC-kortegen. Det hade samlats en hel del cyklar i stan den kvällen.

Nu har man avslutat semestern och idag var det åter dags för jobb, det gick faktiskt bättre än vad jag hade trott. Jag klarade av att vända tillbaka dygnet, bra Alexander!

» Bilder från Katrineholmsveckan

Posta en kommentar

Posta en kommentar

Kommentarer

augusti 17, 2010 04:59 Marre

Snälla Alex, kan man retuschera bilder? =0) Kan man inte göra så jag ser lite glad ut i alla fall. Eller så tar du bort det. Hemska kort. Men skitbra kort på Anton. Kanon!!! Dom vill jag ha ;0)

augusti 30, 2010 13:29 therese

sv: Tack så mycket! Joo jag fotar alltid i raw-format nu för tiden.

ååh har alltid tänkt att jag ska testa lightroom. det har bara inte blivit av, men får ta och göra det nu då. 🙂