Alexander Karlsson - Pappa, webbutvecklare och amatörfotograf

 

Blogg

Idag har jag satt nytt personligt rekord, två gånger. Det första rekordet är att jag har fått punktering på bilarna tre gånger på mindre än två månader. Det är helt otroligt hur man ens lyckas. Jag kör visserligen 320mil/månaden, men inte ska man väl ha sådan otur? Dåliga däck, det är vad det är!

Mitt andra rekord för dagen är en kanontid. Sex minuter tog att byta till reservdäcket från det att jag öppnade bagageluckan tills jag stängde den, inte illa. Värt att tillägga är att det var vältrafikerat samt mörkt dessutom.

Nog om dessa bekymmer, på lördag bär det av till Trysil, Norge för en veckas skidåkning. Det ska bli kanonväder med några minusgrader, sol och en himla massa snö har det redan kommit, kan det bli bättre? Klart det kan, addera några öl och gott sällskap!

Förövrigt kan jag avslöja att jag har några intressanta projekt i mitt huvud som jag förhoppningsvis ska kunna förverkliga under våren. Vad det är för slags projekt låter jag vara osagt i dagsläget, mer information om detta finner ni vid ett senare tillfälle här i bloggen.

Sen vill jag informera er som sysslar utveckling av hemsidor och dylikt att kika in detta intressanta blogginlägg om kampen mot IE6:

http://johan.leitet.se/index.php/2009/02/21/dags-att-bli-av-med-ie6

Posta en kommentar

Posta en kommentar