Alexander Karlsson - Pappa, webbutvecklare och amatörfotograf

 

Blogg

Planering och korvgrillning

15 februari, 2009

Då var även den här helgen över, en ganska lugn helg med kanonväder. Igårkväll var jag i Hammarglo och planerade lite inför Trysilresan om två veckor, med god mat, dricka och även ett mycket trevligt sällskap. Kan även tillägga att Markoolios bidrag i melodifestivalen var snudd på pinsamt!

Idag har jag, Katrin, Camilla, Mattias och Jessica varit ute vid Stångehamn och grillat lite korv i solen, verkligen kanonskönt när solen tittar fram. Nu framåt kvällen nalkas det lite film och något gott att äta.

Vi tänkte även kika på detaljer kring de platser vi kommer besöka i Thailand, för nu är flyg till Phuket bokat. Vi kommer flyga från Köpenhamn 2 januari nästa år och landar i Phuket 3 januari klockan 07:00 thailändsk tid. Platserna som vi kommer att besöka på ett eller annat sätt är Phuket, Khao Lak, Koh Lanta, Koh Lipe och Ao Nang. Eventuellt också PhiPhi beroende på båtförbindelsen mellan Phuket och Koh Lanta. Hur länge vi stannar på varje ställe beror nog på från ställe till ställe, men vi ska nog lyckas fördriva dem tre veckorna vi är där nere.

Förövrigt körs nu AlexanderK.se på SiteFactory 3.0 vilket är en grym prestandaförbättring!

Posta en kommentar

Posta en kommentar