Alexander Karlsson - Pappa, webbutvecklare och amatörfotograf

 

Blogg

Ja, äntligen har jag lyckats hitta ett vettigt program för att strömma mkv-filer med undertexter till mitt kära PS3. Efter många försök och väldigt sena nätter med Tversity fick jag nys om programmet ”Java PS3 Media Server”. Programmet är utvecklat av en kille från frankrike som också, liksom jag, var trött på Tversity.

Inte nog med att programmet har stöd för mkv, det har också ett riktigt bra stöd för DVD-iso, vilket man också har saknat innan. En annan viktig sak att notera är att man inte behöver installera några speciella codecs utan det enda jag har installerat i codec-väg är VLC, som ni hittar här.

Programvaran och mer information hittar ni på utvecklarens blogg:
http://ps3mediaserver.blogspot.com/

Posta en kommentar

Posta en kommentar